Magunkról

 

Avagy mi is van a cégtáblán említett - műhely és közösség - mögött?

 

Műhely és közösség, avagy a víziónk

Órásműhely: egy olyan hely, ahol az órákat szervizelik, megjavítják: a laikusok számára is nyilvánvaló a kifejezés mögötti tartalom.
Közösség: olyan emberek halmaza, melyeket összeköt valami - jelen esetben a közös érdeklődés és hobbi: az órák szeretete.
Hogy hogyan tud ez a két kifejezés találkozni? Erről is fog szólni ez a rövid történet.

 

Kezdjük a múlttal!

Adott néhány, az órák világa iránt érdeklődő fiatalember, akik sokat beszélgetnek a virtuális térben, fórumokon, közösségi oldalakon. Barátságok és elhatározások születnek, majd ezek eredményeképpen létrejön Magyarország (és talán a világ?) legnagyobb órákkal kapcsolatos adásvételi csoportja: https://www.facebook.com/groups/hasznaltorak/
Mely azóta is folyamatosan fejlődik, prosperál, biztonságos és moderált felületet biztosítva vevők és eladók, órák világa iránt érdeklődő és azokban már magabiztosan mozgó emberek számára.
Az online tér azonban hamar szűkössé válik. Létrehozzák a ChronoMeeting Óravásárt, mely már az első alkalommal az órabörzék világához szokott látogatók és azon kiállítók, árusok elismerését hozza magával. A rendezvény Magyarország legnívósabb, órás tematikájú eseménye lesz.
Chronomeeting a Facebook-on!

 

A jelen:

2020. év eleje szorgos munkával és készülődéssel telik. A Pesti Órás órásműhely március közepén fogadja az első ügyfeleit és elindul világhódító útjára:)
A Pesti Órás budapesti üzlete nem titkoltan több akar lenni, mint egy "sima" professzionális óraszerviz. Olyan közösségi pontként funkcionálunk, mely lehetőséget biztosít arra, hogy az órák világa iránt érdeklődők, vagy már abban elmélyült emberek találkozhassanak egymással és olyan szakértőkkel, akik segítenek eligazodni ebben a különleges világban.
Továbbá olyan hiánypótló szolgáltatásokat is nyújtunk, melyről külön menüpontban is részletesen mesélünk: órák bevizsgálása és értékbecslése.
A Pesti Órás a Facebook-on!

 

A jövő pedig?
Cél: a világuralom:)

 

 

Kapcsolatfelvétel

Nyitvatartás: 

Hétköznap 9:30-tól 18:00 óráig

Szombaton: 11:00-től 14:00-ig (előzetes egyeztetés alapján!) 

+36-1-785-4121
1136. Budapest, Kresz Géza utca 30.  (Balzac u. sarok)
pestioras@gmail.com